October 5, 2015

Selamat Pagi !!!


Assalamualaikum dunia bloggers sekalian !! Yuhooo, apa habaq semuaq ? al kisah saya dah lama tak berblogging apa tah lagu usha2 blog orang dan blog sendiri pon tak terusha.. Al maklumlah selapas kejadian di mana netbook saya mengaalami kerosakkan teruk yang menyusah payahkan saya untuk melayari internet. kahkhakah. Ayat.

In shaa allah lepas nie akan kembali berblogging macam biasa. Lebih kurang hampir dah nak dekat setahun jgak lah tak update blog. Tapi bukan setakat netbook je yang rosak tapi dek kesibukkan dan masa yang terhad jugak salah satu faktor dimana saya jarang berblongging. Dah hampir semua saya lupa acamner nak hias2 blog, kod2 ape sumua. Huwaaaaa!!!! T_T Okaiss lepas nie kena belajar balik dari A to Z T_T

Sekarang saya bergelar pelajar STPM and not SPM okai ? hahaha. Saja nak bagitahu kalau tak bagitahu korang tak tahu kan?  Dah nak dekat exam for sem 1, korang doa doakan lah kite ye ? ;) Alhamdulillah baru2 nie trial STPM for sem 1 dapat result yang gempak jugaklah pada saya dan sesuatu yang tak jangka pon. Cehhh. hahahah. Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah dapat buat mak senyum. hehehe.

Okeylah ibuk2 dan bapak2 sekalian. Maybe setakat nie dulu kot. Sekian. tatahh

No comments:

Post a Comment

Thanks for leave your comments :D