June 7, 2014

Berat Blog Aku !


Assalamualaikum ??

Mat petang sumeeee.. panas kan petang nie ? :/ Tetiap hari niat nak keluar petang2 tapi tak keluar jugak. Asyik duk terperap je kat umah. Dah laa tak pegi jalan2 pon cuti sekolah nie. Very super duper boshannn. Ahahh. Sambil2 aku "boshann" dan tak wat apa2 nie terpikir nak timbang berat blog aku yang selame nie aku wat donno je.




Tadaaaa ! Tuh laa ringan blog aku. Kalau berat blog korang berapa pulak ?? huhu
TERsangat ringan kan3 ?? al maklumlah kat blog nie takde apa2 yang menarik pon. Simple2 je :") Tapi aku nak ucap terima kasih banyak2 dekat you alls yang sudi singgah sini.

Wassalam..

5 comments:

  1. yehee dah timbang. oklah, taklah gemok sgt blog saya :p

    ReplyDelete
  2. Nak timbang jugaklah, takut berat pulak blog Fisha ><

    ReplyDelete
  3. @Ain Nafisha ok2. pi timbang cecepat taw. kalau berat tu pepandai la diet yek ? huhu ;P

    ReplyDelete

Thanks for leave your comments :D