May 31, 2014

Hye ? Lama Tak Jumpa ?


Assalamualaikum ? Tengah hari/ petang cam nie best kalau dapat minum abcD an3 ? tapi tadi alang2 TERjumpa apple dalam peti dua tiga bijik so iqa blend jelaa walaupun main campak je tapi sedap jgak kot. hihihi. Pejam celik pejam celik dah dekat 5 bulan iqa tak bukak blog nie. Macam dah berhabuk tahap gajah terbang tapi mata tersilap tengok rupa2nya burung hantu pontianak yang terbang *takde kena mengena. Rasanya ada yang ingat iqa lagi tak ? ;D muntah hijau

Sebelum nie iqa ada terpikir nak bukak blog nie jgak. Dah berhari2 niat dalam hati nie nak bukak blog tapi tak jgak. Iqa bukan apa ? cuma bila bukak je blog nie belajar suma dah tolak tepi dah, buku duk tepi mata pon buat donno je. Tak ambik kisah langsung. Trial SPM dah nak dekat dah. Almaklum lah den nie budak SPM la sangat. heee. Iqa baru ja lepas habis periksa pertengahan minggu lepas. Alhamdulillah, dapat jugak "SATU" A- dan yang lain2 kebanyakkan b. D dengan E dah pupus dah. Oyeahh. Sekarang nie iqa dah jarang online guna laptop. Tapi iqa aktif dekat twitter, pesbuk dan wechat, idnye Her_Syfqh sempat lagi berpromot kau haahaha. Kalau ade ape2 sila ke sana la yek ? kalau ade ape2 nak tanya, tanya je dekat "ask" iqa kat sidebar tuh.

Iqa nak mintak maaf jgak dekat sesapa yang iqa tak sempat followback blog korang lagi tu. Hari tu iqa dah janji nak followback an ? tapi iqa jas online kejap je dan tak sempat lah nak follow :(. Iqa mintak ampun yer ? tapi don wori la nanti iqa followback yer ? :) Maybe sampai sini dulu lah entry pendek nie. Teringin nak edit blog nie lagi :D

Wassalam..

No comments:

Post a Comment

Thanks for leave your comments :D