April 17, 2014

Aku kembali lagi =))


Assalamualaikum ? selamat malam ollss ?? masih ingat aku kah ?? ke daa lupa =( Al - maklumlah kite an dah lame tak mengupdate blog nie. banyak homework dan kerja kursus maa. Lagipun exam pertengahan tahun dah nak dekat nie. Urmmm , baru je lepas habis exam dah nak exam lagik. Sekejap betol.. 

Okey laa. Tak nak berucap pepanjang sebab line tenet dah macam siput sedut kura kura dah nie -.- nampak sangat tak mau bagi aku bebel panjang2 malam nie. Ohh , lupa pulak . Iqa nak mintak maaf sesangat kepade sesape yang iqa tak sempat lagi nak followback blog korang . Insyaallah nanti iqa akan follow jgk =) dan jgak yang rajin2 datang blogwalking dekat blog iqa yang tak seberapa nie. Insyaallah iqa akan singgah2 blog korang kalau ade masa nanti =) maybe nanti amek mase lame jgk kot nak bukak blog nie =(

Awal bulan 5 nanti iqa dah nak exam. Doakan iqa taw ? hihihi ;)

sekian dulu..

Wechatid : Her_Syfqh ^^


No comments:

Post a Comment

Thanks for leave your comments :D