March 7, 2014

Tak Reti Guna Benda Ni ??



Assalamualaikum ??
Seriyossly , iqa tak pandai sangat-sangat-sangat nak warnakan ape2 jela guna PAI . Al maklumlah kita budak baru nak berjinak2 lukis doodle nie. ahahaa. Dulu dah pernah try buat doodle guna paint tapi cam pelik je. Banyak kekurangan dari segi fizikal doodle tuh. Nampak sangat cam doodle KU ( kurang upaya ) Dalam masalah PAI nie cuma nak warnakan je. Kalau lukis tuh dah boleh dah. hihi :D Acam ner nie nak warnakan dye ??? T_T
Somebody help me ?? hihi. Tak pelaaa =)



Hahhhh. Nie dye. Langsung tak nampak kesenian an3 ?? saje je lukis tak cantekk wekkk perasan . Aku tak pro cam korang. Tapi kalau lukis guna tangan baru laa pro sikit. hehe. Maklumlah kelas seni. Kalau nak komen ape2 pasal doodle ala2 senyum mengantuk kat atas tuh dipersilakan. Nak pegi layan movie pulak.

Sekian =)




5 comments:

  1. Tak apa :D Dah comel dah tu ^^

    Keep it up

    ReplyDelete
  2. comey..nya doodle tu ^_^.harap-harap singgahlah my blog

    ReplyDelete
  3. welcome..akak ^_^.jangan malu2 singgah blog adik.kalau tak cantik blog tak mengapa ^_^

    ReplyDelete

Thanks for leave your comments :D