March 21, 2014

Alhamdulillah =))


Assalamualaikum datuk2 dan datin2 blogger sekalian ?? hihi
Fuyooo , macam lame je tak update blog *padahal baru seminggu. Aku dah rindu blog aku. Ade orang ingat kat aku lagik tak ? ke dah lupa ? ohhh sape laa diri kite nie an3 ;'( ? aku sedor diri. hahaha. merapu je Hari tuh ingat nak online jgak , tapi mulut say nak hati say taknak pulak. So aku pon ikotkan kate hati jelaa mungkin lebih afdal kot.

Baru2 nie i got 1 good news..adohaiiii. Speaking pulak dah :3 Alhamdulillah, result TOV dah pon keluar minggu lepas. Alhamdulillah , iqa tersenarai dalam 10 pelajar terbaik :) Memang tak sangke sebab hari tuh tak target pon masuk top ten. Lagipon mase exam hari tuh iqa demam. So hilang la sikit tumpuan mase tengah jawab soklan tu. Iqa cuma berserah je kalau takde rezeki takde laa. Kalau ade tu ade lah. Dan sekarang alhamdulillah iqa masuk jgk top ten walaupun resultnye tak seberapa.  Result kali nie memang seriyosly menurun dari tahun lepas cos tahun nie iqa dapat nom 8 dalam tingkatan. Beza dengan tahun lepas punya. Tahun nie memang ramai sainggan lohhh.

Disebabkan aku dapat nomber 8 dalam tingkatan , kawan aku sendiri yang dengki dengan aku. OK , mula2nye aku ingat dye yang masuk top ten. Tape sebaliknye aku yang masuk.. Minggu lepas dye ade cakap kat aku yang dye nak lawan aku. Ehh? kenapa aku pulak? aku bukan dapat nom SATU pon. Lebih baik kau bersaing je dengan adawiyah yg dapat nom 1. Kate2 dye macam tak puas hati je dengan result aku. Seriuss , aku tak suka betol dengan orang yang tak leh tengok hidup orang lain bahagia, busuk hati cenggini. Ade je yang tak kena , walaupun kawan aku sendiri -.- Ehhh ? kawan ke macam tu ?

OKEY laa. Setakat nie dulu la kot. MAAF kalau entri nie sangat POYO dan tak gempak =))
Btw congrats yer untuk kakak2 dan abang2 yang amek result SPM semalam. Kalau yang kurang bernasib baik tuh jangan sedih2 kay ;)


7 comments:

  1. tahniahh.hihi. jadikan tu sbgai pmbakar smgt for spm =)

    ReplyDelete
  2. Tahniah akak^^? Good Luck!!! for SPM

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. its okay. jadikan semua tu persaingan yg sihat.
    biarlah dia nak busuk sensorang. jangan kita ikut sama. at least kita sembur lah sikit perfume dekat dia. bagi dia wangi.
    hehehe. wish you all the best =D

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Thanks for leave your comments :D