March 2, 2014

Akhirnye..siap jgak..



Assalamualaikum ?? Ahahhhh, siap jgak akhirnye skin nie. Dari semalam duk edit2 tut2 hari nie dah siap. Ehh ? cepat jgak kan ? huhu. Dah nak masuk 3 minggu iqa demam dan batuk2. Tapi tak sembuh2 jgak. Hari nie tak pegi sekolah sebab batuk makin teruk. ehehehe , seronoknye tak gi sekolah =3 Dan semalam ntah mai penyakit ape ntah tengah demam rase nak tukar wajah blog. Ahaahh dan sekarang acam nie lah jadiknye.

Sekarang nie musim orang demam maybe dengan panas2nye lagi. Dalam famili iqa , adik bongsu dengan iqa yang demam. Mungkin adik jangkit dengan iqa kot. Dekat sekolah bila dekat perhimpunan pagi2 selalu ade asap. Tapi bile dah masuk waktu tengah hari sikit asap tu takdak dah. Dari mane datang pon tak taw. Kaitannye asap tu ? Iqa nie batuk , biasa orang yang batuk bila terhidu bau asap mesti makin batuk kan? boleh jadi sesak nafas. Iqa tak tahan sangat hari nie tak gi sekolah. hihihi. Asap oh asap , tapi ade orang kate jerebu. Ehhh, tak taw laa =3

Sebelum nie terfikir jgak nak tukar wajah blog tapi terlalu sayang sangat dengan skin yang dulu. Hari nie dengan rela hatinya iqa lepaskan jgak skin yang dulu tu dan gantikan dengan yang baru nie kesat air mata .
Skin nie memang 90% iqa bikin sendiri , yang 10% lagi tuh dengan berkat pertolongan tutorial 2 orang sahabat nie " umi " & " eshar " yeaaa , tepuk tangan =)

Lepas buat skin baru nie iqa terfikir rase macam kuno sangat la skin yang dulu tuh. ahaha. Moh tengok sesama...



Nampak tak header tuh ? Tengok punya tengok rase benci la pulak. haha. And then , skin dulu nampak pinky sangat2. Macam perempuan sangat. LOL . Yang lain pandai2 la korang nilai :)


And now..... ma grey sky blue skin. hehehe . Dalam skin nie iqa nak nampak lebih simple banding dengan yang dulu. Navi tuh iqa tukar jadi simple je. Dan post title dengan sidebar iqa ubah background dalamnya ala2 kelabu. Yang lain korang tengok ler sendiri =) Iqa sedih sebab nie guna cbox baru , cbox lame punya tak ingat password ape laa yang aku ingat T_T

Ok laa. Setakat nie la dulu. 
Jangan bace je. Komen la sikit yerr =)


No comments:

Post a Comment

Thanks for leave your comments :D