February 24, 2014

Aku Dah kembali ^^


Assalamualaikum sis & bro ? hehe. Iqa rindu sangat-sangat-sangat nak update blog nie. Maklumlah orang baru habis exam nie. TOV baru2 nie memang mencabar la. Soalan2 pon boleh tahan susah jgak. Hurmmm , cuma math je yang banyak masalah wooo =( Sememangnye aku budak tak pandai math T_T . 

Terlebih dahulu  cehhhh ayat kau iqa nak mintak maaf bebanyak dekat akak2 yang sponsor hadiah GA yang mane2 iqa ade menang tu. Alhamdulillah banyak menang GA :) Iqa nak mintak maaf sebab tak sempat nak review blog korang. Insyaallah nanti iqa akan buat jgak. Hadiah dah sampai sebelum iqa exam lagi. Tapi iqa kena study. Kalau dah menghadap depan laptop tak kan mahunye baca buku hehehee. Okey sekarang dah lepas exam, insyaallah malam nie ataupun esok iqa akan buat review ?  btw tengkiu untuk hadiah2 tu & mintak maaf banyak2. You just wait and see =D

Okey la kot. Iqa penat nie sebab tadi sekolah iqa jadi tuan rumah untuk pertandingan puisi dan lagu peringkat Kuala Terengganu Utara & Selatan. Huhhh. Pe lagi, tak masuk kelas la tadi sebab duk tengok orang nyanyi seronok kau tak belajar yer . Alahh sekali sekale tak masuk kelas kan? hehehe :p .Alhamdulillah sekolah iqa menang lagu terbaik je. Tak pelaa walaupun tak menang tempat pertama kedua ketiga pon. Kiteorang enjoy gile-gile-gile dengar lagu & puisi korang tadi. Yang paling penting Go SEBAR Go . Heee. Tapi yang penatnye sebab duduk dalam dewan sekolah tu dah seharian lepas tu dah la panas dan bercampur pulak dengan bau tu bau nie. Eeeuuww . Dengan 16 buah sekolah lagi tuh . Hurmmm. 

Mood : Rase nak nyanyi je...

Rase nak tukar skin laa lain laa. Dah bosan dengan skin nie -.-


No comments:

Post a Comment

Thanks for leave your comments :D