January 16, 2014

Twittaa .


Salam jumaat & hii korang ? =) Semalam iqa online guna lappy, yalah dah masuk tahun 2014 lappy dah tak dibenarkan lagi iqa guna sebab ayah marah :( so iqa online guna fon jelaa tak nak bagi ayah tahu. ihihi. Sebab apa iqa tak boleh online guna lappy ? sebab kalau dah menghadap depan lappy tuh dah tak ingat benda lain. hahaha. Memang patot pon ayah marah lagi-2 tahun nie SPM.




Nak dijadikan ceritanya, twitter dah berubah nampak lain & lebih kemas kot. Tapi takde lah 100% berubah, cuma yang sebelum nie dia tak tunjuk pon bio tu dekat " HOME " kan3 ?? huhu. Dan yang lainnye " compose new tweet " Mase mula-2 online tuh iqa tercari2 dekat mane nak tweet nie, rupa2nya ade dekat bawah bio tuh je. ha ha ha :3 Nanti lepas nie kot-2 blog pon ade pembaharuan jgak =)


No comments:

Post a Comment

Thanks for leave your comments :D