January 4, 2014

SPM Candidate 2014


Selamat malam akak2, abang2, adik2 dan yang lain2 :D Nie mungkin last update iqa minggu atau bulan nie, lepas nie iqa dah bizi dengan kelas tambahan, homework yang bertimbun like bukit bukau, gunung ganang. hahaha. Tapi kalau ada masa hari minggu iqa akan update jgk. Tahun nie iqa merupakan salah seorang calon SPM / SPM Candidate ayat poyo . 2014, akhirnya kau datang jgk. Tahun yang tak pernah aku tunggu2 & tahun yang membuat aku menghadapi serangan jantung kecil-kecilan. Hee. Tak sangka sekarang dah masuk form 5 . Diri nie masih rasa budak form 1 yang baru masuk sekolah menengah. Masa berlalu sangat pantas kan ?? :)



Oyesss. Hee. Tahun nie iqa jadi pengawas. Bukan iqa sorang je, kawan2 iqa yang lain pon ramai jadi pengawas. Yang bezanya iqa sorang je PRS & yang lain PSS T_T. Kalau tak silap ade 4 orang je budak perempuan yang tak pegang jawatan apa2 dalam kelas 5 Arif. Yang lain semuanya pengawas. hahaha. Sebab iqa jadi pengawas? sebab nak kutip sijil banyak2 je. hihihi. Tak jalankan tanggungjawab kena la nanti dengan cikgu =3. 5 Arif tahun nie lebih aman dari 4 Arif yang dulu sebab kaki2 bising & geng2 lawak king dah turun kelas :P Tapi 5 Arif sunyi jgk tanpa azrul & lutfi . Tuh la malas belajar sangat. Kang dah turun kelas.

Tahun nie penting bagi iqa, tapi bukan bagi iqa je. Bagi semua batch 97 yang lain. Hope korang berjaya :)
Insyaallah, iqa nak kekalkan kududukan iqa dalam tingkatan sebagai pelajar Top 10 macam tahun lepas. Tapi tahun nie ramai sangat saingan yang lagi teror dalam kelas iqa. Huhhh. Ini semua COBAAN :/ Nanti akhir bulan 2 nie dah ada ujian. Ya allah. Iqa tak sedia lagi :/

Iqa nak mintak maaf jgak sebab tak dapat nak balas balik singgahan korang kat cbox. Iqa takde masa :( Harap korang tak lupakan iqa & this blog taw ?? :P Insyaallah nanti ada masa iqa balas balik singgahan korang dekat blog iqa yang tak seberapa nie. Tinggalkan jejak korang kat cbox ye ? :D Iqa mungkin tak update blog je. Tapi kalau nak request apa2 boleh tanya dekat ask iqa atau dekat cbox pon boleh. Nak lagi senang terus ke pesbuk & twitta iqa je. hihi. Sekarang nie pon iqa tak dapat nak promote GA yang iqa join tu. Tapi tak pelaa kalau ada rezeki menang la.

Ok laa. Setakat nie jelaa dulu.
Sekian....
^_^v

Kalau rajin jemput la komen entri iqa =)

2 comments:

Thanks for leave your comments :D