January 17, 2014

Si Kopi Kucing !!




[ Minions dekat atas tiada kaitan ]

Selamat malam ? Entri kali nie iqa mulakan dengan bismillah dengan sedikit senyuman :) mengarut.

Copycat One :-

Petang tadi iqa ade buat tuto pasal copycat kan ? Iqa bukan saje2 buat, iqa nak share je tapi mungkin dah ramai yang tahu tuto tadi. Entri kali nie ade kaitannye dengan tuto tadi tuh. Kaitannye iqa tengok dah ramai blogger yang blog dorang ade same dengan ape yang kat blog iqa ade. Tak kire laa apa pon.

Iqa selalu blogwalking kat blog korang walaupun sekarang nie iqa takde banyak masa. Jangan ingat iqa tak tahu !! Yaa, memang skin nie asalnye bukan milik iqa 100% tapi iqa dah banyak edit skin nie dari yang asal iqa guna dulu. Maybe tuan yang edit skin nie pon tak perasan yang skin nie dia yang edit. So ? disebabkan dah banyak rempah ratus yang iqa masukkan dalam blog nie maknanye 98%nye milik iqa. Dah milik iqa why ade makhluk yang suka hati je main curi hasil kerja orang. Tapi semua nie jadi sebab iqa jgak yang tak ambil perhatian pasal nie dulu. hihi. Tak pelaa. Sekarang Si kucing jantan mahupun kucing bertina nie dah tak boleh curi lagi kod-2 dalam blog nie :P Yang kopi iqa punya hasil kerja iqa edit blog nie ade la dalam beberapa orang. Geram betol la iqa -.-

Copycat Two :-

Nie pulak pasal makhluk-2 asing yang kopi hasil tutorial iqa lepas tu buat tutorial dan freebies sendiri!! Amboii-3, nok wat sedap mung pulok Tutorial tu ade kod-2nye yang milik iqa sendiri taw ! Kalau iqa guna tutorial orang iqa akan credit balik dekat bawah sekali. Yang main kopi tutorial yang iqa punya kalau tak silap iqa dalam 4 orang je. Iqa ingat taw !!!!

Setiap kali iqa bw dekat blog dia rase nak cekik-2 je budak tu sampai pengsan. Iqa perasan dia guna tuto iqa sebab iqa tengok dia guna gambar yang same dengan yang iqa prinscreen. LOL. Nak mencuri tak reti KE SI YAN . Ingat iqa tak perasan ke ?? :3 Iqa cuma buat donno je bile blogwalking kat blog dia. Nak tengok sejauh mana lagi dia mampu kopi -.-

*kalau komen & mintak izin dulu apa salahnye kan ? =(

Copycat Three :-

Yang  nie last lah. Iqa malas nak citer panjang sebab dah mengantuk nie. huhu. Hari tu iqa ada blogwalking dekat blog sorang adik nie. Taw tak ape yang dia kopi ? hahaha. Yang dia kopi profile iqa dekat " about " tu. Cewahh! Teror kan dia ?? :3 Andai adik tahu ? Mase nak tulis pasal bio akak dekat profile tuh memulas otak akak nak cari idea taw ? Lepas tu kau kopi buat like kau punya bio pulak. Adoyaii.


Semua makhluk-2 yang kopi kucing nie followers iqa & selalu singgah-2 dekat blog iqa. Iqa hanye buat disable Ctrl+u saja sebab kalau iqa buat disable right click ade orang yang keyboardnya rosak & tak boleh tekan huruf c kan kesian pulak. Tekan Ctrl+c serentak mungkin boleh buat keyboard rosak taw ? Sebab iqa pon tengah menggalami banda yang sama nie =(

Ok lah. Setakat nie je dulu. Nak chaow dah . tata



No comments:

Post a Comment

Thanks for leave your comments :D