January 18, 2014

Review : Page Colourfull Shop Shop



Helloo readers ? Iqa nak review page Colourfull Shop Shop . Nak tahu apa yang ada kat sini ? Meh iqa jelaskan sikit.



[ Klik SINI untuk ke Page Colourfull Shop Shop ]

Dekat Page Colourfull Shop Shop ni ada pelbagai barangan Mustache. Sesuai sangat la dengan sesiapa yang minat dengan barang-2 mustache boleh la beli online terus & tak payah susah-2 pergi beli jauh-2. Selain tu, dorang ada jual bantal comel bentuk love, contoh seperti yang dekat bawah nie :-


Photo: Love Shape Pillow 
Pillow Size : 38cm x 30cm

-RM43(WM), RM48(EM)
Material: Silk

Colours(pink,blue) 
-Your photo is printed on one side only (the white colour side)

抱枕尺寸: 38x30cm
面料:滑丝

颜色(蓝色,粉色)
单面打印(只打印白色的那面)
RM43(西马),RM48(东马)

[ Material : sutera / silk ]


Juga ada jual accesories-2 yang cantik, girls mesti suka =)

Photo

Photo

Photo

Photo

Photo

Photo

So ape tunggu lagi ?? Jom terjah Page Colourfull Shop Shop . Harganya sangat berpatutan :)

Sekarang jom tengok ape yang ade dekat Colourfull Shop Shop pulak. Yang tadi tu page dia.

Kat sini ada macam-2 lagi barang mustache & kawaii yang korang boleh dapati. Iqa ada sediakan sedikit gambar dekat bawah. Nak taw lebih lanjut korang pergi je dekat Colourfull Shop Shop .


MUSTACHE BAG 


MUSTACHE NECKLACE 


 PARIS TOWER NECKLACE


CUTE STONE OWL NECKLACE


DOREAMON STARBUCKS MUG


HELLO KITTY SCIENTIFIC CALCULATOR 

TRENDY SPECTACLE FRAME 


Kan ?? Suka tak dengan barang-2 tu ? :) Iqa tak listkan harganya. Korang mesti tengok sendiri sebab memang harga sangat murah dan berpatutan. 

Jangan lupa join GA nie taw =)
January Giveaway by Vidolaaa



No comments:

Post a Comment

Thanks for leave your comments :D