December 30, 2013

Surprise Giveaway by MISS1826



Pagi tadi mase iqa jengguk2 cbox terbaca 1 mesej dari akak nie :-




Wahhh . GA ? macam menarik je ? macam menarik je ? hihi
Ape tunggu lagi. Iqa pon tekan jela nama " nadia " tu . Setibe je dekat blog dia. Iqa asyik terpandang je header couple dia yang super cute nie :-




Amacam ? cantik an3 ?? ^^

Then lepas tu scroll lagi sampai bawah sikit nampak sidebar yang ade budak comel nie buat muka. Alaa. yang kat dalam citer despicable me tuh . Heee~




Selain tu owner blog nie ade blogshop jgak taw ? Akak nie jual handmade pancil case. Wahh ? dekat-2 nak buka sekolah nie boleh la beli pancil case kat blog akak nie =) Iqa pon rase berkenan jgak satu. hihi



Blog kak nadia nie kemas2 je taw ? Alaa2 pink gitu. hihi .
Dah takmo panjang2 citer. Jom join GA kat bawah nie ? Hadiah ?? surprise katanya :D Syaratnya cukup simple. Tak payah follow banyak blog pon & tak berserabut.

                                 

                                                 [ 31/12/13 - 28/2/14 ]

Klik Banner untuk JOIN ^_^v

5 comments:

  1. ada penambahan sponsor.. hope boleh ikut syarat sponsor k..

    ReplyDelete
  2. good luck!!! promote la kat rakan2 yg lain sbb ada top referral..

    ReplyDelete
  3. @Dia Diana Oraitt. nanti sy promote ^^

    ReplyDelete
  4. Jemput join sini..^^
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2013/12/simple-kpop-giveaway-part-2-by-nnabilah.html

    ReplyDelete
  5. ada syarat baru untuk GA ni.. tolong like fanpage miss1826 yang baru buat ni..
    https://www.facebook.com/miss1826blog

    thank you..

    ReplyDelete

Thanks for leave your comments :D