December 26, 2013

RM2


Hooolaaa ? Tadi penat sangat shopping barang murah dekat kedai RM2 ataupun Terengganu people say " KEDA 2 RIYAL " ahahaakk. Iqa orang manakah ??? :D Hmm, mana tak murahnya dah nama pon Kedai RM2 kan ? Iqa tak taw laa dekat negeri lain ade tak kedai nie.



Saje nak nunjuk2 :P



Hahh. Nie sume barang-2 murah taw RM2 je harga . hahaha. Iqa lebih suka beli yang murah daripada mahal sebab kalau beli barang-2 yang mahal guna sekali dah tak leh pakai wat apa kan ? Lagipun jimat duit belanja . Tak semua barang-2 yang murah nie tak cantik kan ? Tapi bergantung dengan pendapat masing-2 la. Ehh, macam promote barang murah pulak ? haha :D

Selain tu ade jgk beli spek tadi, tapi malas nak snap gambar . Iqa suka kumpul spek walaupun mata nie tak rabun. Tapi beli yang tak dak power laa . Hee~

Ok laa. Saje nak sharing dengan korang malam nie. k daaa ;)


4 comments:

  1. akak nampak banyak item kaler pink.. stokin tu comel, colorful gituu.. hehehe..


    dear, nnt disable word verification kat komen eh? susah la nak komen.. hehe..

    ReplyDelete
  2. @Anne Nurain a'ah .hihi :D
    Ok. dah romove pon bende tuh. Sori ye ^^

    ReplyDelete
  3. x perlu sori2 dear, nasihat je tu.. hihihi..

    ReplyDelete

Thanks for leave your comments :D