December 4, 2013

Penghinaan Terhadap Agama Islam

Assalamualaikum ?? malam nie masih hujan lagi macam petang tadi. Nampaknye kesejukkan lagi la malam nie. huhu. Korang mesti  pernah dengar kan tentang isu-2 yang melibatkan penghinaan terhadap agama islam ?? hmmm. Dipendekkan cerita tadi mase iqa nak followback follower iqa buke laa dekat profile salah seorang tu. Lepas dah buka iqa pon scroll jelaa dekat bawah-2 tuh. Ternampak la satu blog nie dekat list tu, tapi bile iqa buke blog tu dah tak ade :/  nak tahu blog ape ? tengok kat bawah nie.


Hahh ?? terkejut tak ?? Mungkin dah biase terjadi kot tentang penghinaan terhadap islam nie. Sayanglah kalau orang islam sendiri yang buat macam tuh :(  Lagi iqa nak kongsikan gambar-2 yang berkaitan dengan penghinaan nie :-


Keling tuh jelir dekat khalimah Allah.


Tatu yang ada khalimah Allah
* Nampak sangat sengaja dieditkan letak muka perempuan tu

khinzir/babi di atas Ka'bah

Sumber dari GOOGLE

Ya Allah sungguh kejamnye mereka yang menghina ni :( Selain tuh games pon ade yang sengaje memasukkan khalimah Allah swt. Iqa tak tahu nak cakap cam ner. Kite same2 la pikir sendiri :(
wassalam..


2 comments:

Thanks for leave your comments :D