December 24, 2013

Berbuat Baik Sesama Manusia .






Hii. Selamat malam?? Sebelum tu izinkan saya membibil sekejap yaa ?? Hehehe :3 Nie nak tanye, pernah tak kat cbox korang ade makhluk allah yang selalu letak link iklan sesuka hati ? Hahh, mesti pernah kan ? Mesti korang rase sakit hati dan geram kan dengan perbuatan makhluk allah yang soleh dan solehah tu kan ?

Iqa Dah banyak kali terkena nie, dan rase macam nak sepak-2 je makhluk allah yang sengaje je nak cari rezeki yang haram dengan cara letak buduh je link iklan dye dekat cbox. Iqa ade perasan yang mamat ke minah iqa tak tau laa, kejap dye guna name perempuan, kejap name lalaki, tapi lepas klik je name dye keluar iklan yang same. Iqa perasan dengan cara penulisan dye. Dalam hati dah dapat agak dah nie mesti orang yang same je. Weyhh manusiall, kalau nak menipu pon gune laa cara bagos sikit. Nie tak gune cara yang dah lapuk ketinggaalan zaman .

Kalau nak mintak iqa klik iklan korang dengan seikhlas hati iqa pon, bagitahu la iqa dulu. Insyaallah iqa akan klik.

Iqa harap sangat-2 kepada makhluk allah yang selalu letak link iklan dekat cbox sesuka hati tu , mohon bertaubat la yer ? Tak baik makan rezeki yang haram. Kalau perempuan buat kerja cam nie memang tak elok sangat laa. Eeeuuuw :3 Berbuat baik laa dengan orang lain, insyaallah orang lain pon akan balas dengan benda yang baik jgak :)

* mohon terasa
* maaf dari saya kerana terkasar bahasa :)



6 comments:

  1. same with my cbox.. tapi senang je nak tau link tu iklan atau bukan sebelum klik.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. @Anne Nuraian tapi selalu sakit hati jgak. huhu

    ReplyDelete
  3. hahah! adalah rasa tak puas hati tuh! geram jer rasa but kekadang tuh redha je loooh :'( huhuuk

    ReplyDelete
  4. sama lah dgn cbox sy jugak... :).xtau la xdpt nk sent ke hape kt cbox tuu..tggl footstep kt sini je la. hihi. da follow n thnkz coz support GA ktorg..:)

    ReplyDelete
  5. semua org ada masalah yg sama dear.

    cmne nak avoi benda ni? masa awk pergi kat nama dorg kat cbox tu, letak cursor kat nama tu, then dekat bawah dekstop bhgn kiri ade tunjuk link dia *warna biru* . kalau link iklan, jgn klik. senang je. paham kan? kan?

    harap membantu (:

    ReplyDelete
  6. Awak jom join GA bernilai RM700 hadiah dia, klik sni http://nurhidayahsalim97.blogspot.com/2013/12/giveaway-akhir-tahun-2013-hotlips-corner.html jangan ta join rugi tau

    ReplyDelete

Thanks for leave your comments :D