November 17, 2013

Blogskin


Assalamualaikum  ? selamat malam, malam nie sejuk je kat tempat sy sebab tadi hujan. Biase la kan bila dah masuk musim hujan nie tak kire siang dan malam, asyik hujan je. Tapi bersyukur la sebab allah masih turunkan hujan :)

Firstly nampak tak perbezaan blog sy yang sekarang dengan yang lepas. huhuhu. Yang lepas sy gune washed denim tamplate dan sekarang bertukar pade blogskin. Hee~~ Dulu mase mula-2 gune denim agak kekok jgak sebab sy tak berapa pandai dengan kod-2 html nie, lepas tuh alhamdulillah dah boleh sikit-2 :D  Sekarang nie sy terpikat dengan kecomelan blogskin. Nampak tak sikn-2 dye comel-2 kan, tapi bagi sy jelaa. Mase tengah ushar-2 tutorial kat blog akak sorang nie sy terjumpa la freebies blogskin. Kebetolan dye pon guna blogskin jgak. Sy pon try la gune kejap, bile dah tengok rase nak gune pulak. Warna tema blogsikn nie sesuai dengan cita rase sy jgak " pink dan biru " . Sy cume edit sikit-2 jelaa sebab design-2 dah ok semua . Terima kasih dekat Esha sebab buat freebies nie :)

Tak salah kan kalau gune blogskin ??? hehehe 
k baii

No comments:

Post a Comment

Thanks for leave your comments :D