October 4, 2013

Final Exam .



Assalamualaikum?? Alhamdulillah . sekejap je masa berlalu. Pejam celik pejam celik sekarang dah masuk bulan sepuluh & tuh maknenye final exam dah dekat. Tahun depan pulak sy dah berumur  17 tahun tandenye sy akan menduduki SPM . Masa berjalan dengan pantas kan??  Hanye tinggal 2 bulan lagi dah nak masuk tahun 2014. Hari isnin minggu depan bersamaan 7.10.2013 hehehe adalah tarih exam..Hmmm . sy belum sedia lagi :(   Plezz undurkan masa balik.....


Semalam hujan lebat time tuh sy tinggalkan buku sekejap kat atas katil nak pi bagi kucing-2 makan. Lepas masuk je bilik habis buku basah kuyup T_T dah tak boleh nak bace. So kne tggu hari nie jelaa . Hmmm . dugaan apekah ini ?? :3 Sekarang nie tengah taip laju-2 dah nak gi study nie huhuhu . Tapi buku pon tak kering lagi. Adoyaiii. 


Okey laa . Setakat nie jelaa kot luahan hati sy nie :3. Lepas nie dah tak on9 dan nak fokus kpd exam nanti . Doakan kejayaan sy ye kawan-2 Hee~~ . Sy harap sy tak menghampakan mak dan ayah sy. YEAHH . Kepada adik-2 PMR buat yang  terbaikk tau . Jangan cepat putus asa dan yang penting solat tak tinggal . hehehe . Tak lupa jge kepada abang-2 dan kakak-2 yang akan menduduki SPM pada bulan 11 nanti; good luck tau .. hehehe :D


Doakan saya Nor Syafiqah binti Abdullah berjaya :)

No comments:

Post a Comment

Thanks for leave your comments :D