September 30, 2013

My Header


Haii . Assalamualaikum ?? selamat petang . Petang nie mendung je nak hujan kot..huhu boleh mendi hujan. :D cuaca mendung macam nie elok jgk kalau updates blog lagipun dah lama tak mengupdates nie . heee~~ 


Okey laa. Sy nak kongsi pasal header blog nie. huhu. Nampak sangat tak cantik kan ?? yelaaa sy hanye mampu buat gune photoscape je . Sekarang nie baru nak menjinak gune photoshop bukan ape cume malas nak download jer . huhu . Yelaa kan orang cakap nak download photoshop nie memerlukan kesebaran. Dan sy nie jenis yang tak sabar-2. hehee gurau je laa..Dan sekearang nie sy tengah download adope photoshop. Wee~~ lambat siott ... asihhhh . Sabor jelaa . 


Gambar kat bawah nie ialah gambar pertama sy mase mula-2 sy buat blog nie.. huhuhu. Jangan tergelak k. Gune photosape nie . :3


Gunakan gambar sponge bob sebagai mangsa . Hahaha. Sori encik bob. Jangan salah paham nie 
hanye gambar nak test je >_=
Maklum lah masih bengong lagi untuk buat header..



Yeahh ~~ Nie lahh header sy sekarang nie . Hehehe  . Setelah bebanyak kali sy 
buat header & nie header terakhir sy. huhu
Tak cantik pon kan ?? tapi alhamdulillah. bersyukur jelaa walaupun nampak kuno jer
tapi nie hasil seni kreatif sy sendiri. cewahhhh.. hahahaa

Okey . Done pasal header yang tak seberapa nie... bye :)


Hari nie sy menaip blog dengan keyboard yang rosak . hmmm. kecian sy ..
Tak tau la bila nak g repair balik. Hanye mampu kopi je huruf-2 yang rosak nie :(


No comments:

Post a Comment

Thanks for leave your comments :D