September 19, 2013

Cerita Si Kucing Chibi & Chiki


Haii , assalamualaikum ?? Selamat petang . Petang yang indah , petang-2 cam nie terase nak updates blog pulak , sambil tengah dengar lagu si Sammy Simorangkir - Dia bebelit lidah nak menyebut namanye .huhu. Meaww !! hehee . Sejak akhir-2 nie aku rase , aku dah abaikan si Kecik my kucing yang aku cerita dulu tuh h sini . Sekarang ye tengah lena tidur kat sebelah aku, hehe . Dye tidor kat dalam bakul dye yg kini aku letak 2 ekor anak kucing baru aku . Hmmm , rindu kat bakul dye tuh kot, huhu :( , walau ape pon aku tetap sayang Kecik aku tuh . Tapi nie bukan nak citer pasal Si Kecik , tapi nak citer pasal Chibi & Chiki , hehe . Nak tahu sape Chibi , sape Chiki ... tengok kat bawah nie :D . Hope korang enjoy !!



Nie Chibi :)


Nie pulak Chiki. Hehehe


Kali pertame aku jumpe. Muke 2 ekor nie agak
terkejut . Huhuhu





Sambil tidor , snap gambar ..


Buat muke comel dye . huhu


Baru bangun tidor nie . Chomelnye . Heee~~


Chiki , Chibi & kecik . Dah pon berbaik , huhu. Mula-2 kenal 3 ekor nie ,
tengok jeling-tengok jeling
Hahaha


Dah tidor pon...gudnite



Nie gambar pagi tadi..



Nie pon same ..



...




Ok...
-TAMAT SUDAH-

Bye..


No comments:

Post a Comment

Thanks for leave your comments :D